3 minutter å lese

Gaming med isbjørnvakt

Gaming med isbjørnvakt

Handling teller mer enn ord – og det er tanken bak 4Gaming!
Lørdag 13. februar klokka 12 samlet to lag for å spille en kamp mot hverandre – Innelaget og Utelaget. Spillerne besto av noen profesjonelle eSportutøvere fra Telenorligaen, krydret med Norges kuleste Youtube-stjerner.

Utelaget spilte over 4G – og var spredd omkring i Norge – på litt ubehagelige steder. Blant annet på T-banen, på en fiskebåt, og én sittende i minusgrader og bitende februarvind på Svalbard. Telenor spanderte isbjørn-vakt!

Innelaget satt samlet i komfortable omgivelser på Telenor Fornebu, med perfekt bredbånd, og lett servering!

Kampen ble spilt live og videoen under er satt sammen av samtidige opptak. SPOILER: 4G-en holdt! 😉

Liker dere denne måten å teste dekningen vår på?

I eSport, og da særskilt i spillet Counter Strike, er det ofte millisekunder som avgjør kampen. Derfor bruker proffe eSportutøvere kun kablet utstyr, fra mus og tastatur til bredbånd!

Telenor har lagd mange peeringavtaler med spillprodusenter for å skape det beste bredbåndet for spillere, men nå ønsket vi å bevise at kvaliteten som ligger i grunn i 4G-nettverket er god nok til å tåle en kamp – og samtidig vise hvor mange steder vi bygger ut 4G!

Noen av Norges største Youtube-stjerner ble med på moroa for å dokumentere underveis, og her ser du litt av deres erfaringer! 🙂

Noobwork

Truls

Daniel Lange

Alacho

Vinnere av konkurransen

Konkurransene til «Hvor spiller de» er nå avsluttet. Om du lurer på de riktige svarene finne du dem i videoen øverst i saken – og vinnerne vil bli kontaktet av Telenor.