5 mobilproblemer for jenter

3 minutter å lese

5 mobilproblemer som får oss jenter til å skjære tenner

Vi har alle noen ting vi ikke håndterer. For noen er det negler ned langs en tavle, for andre er det høylytt tygging. Vi jenter har mange ting vi irriterer oss over og mobilproblemer er definitivt noe som kan gjøre enhver sprø. Vi har listet opp 5 ting som kan irritere vettet av oss damer.

1. Sminke på mobilskjermen.

Dette er noe helt grusomt som gjerne skjer når man er på farten. Om du noen gang har gått med sminke mens du har pratet i telefonen, så har du opplevd dette. Sminken smelter av huden og fester seg på mobilskjermen så fort telefonen blir varm. Det er fryktelig irriterende, man må stoppe opp, rense skjermen, og man har en stor sminkefri flekk på kinnet. Ørepropper er selvsagt en løsning, men de er enten umulig å finne, eller for opptatt med å vikle seg inn i håret. Arg!

2. Veskekaos.

Snakker om ørepropper. Hvordan har det seg at hver gang man putter ørepropper eller ledninger ned i vesken, så forsvinner dem? De er gjerne borte i lang tid, og når man først finner dem, så er de i en stor knute, sammen med glemte penner, hårstrikk, smykker fra helgen før og diverse annet. Ikke alle har tid til å løse gordiske knuter hver dag.

3. Øredobber.

Det er ikke bare ørepropper og sminke som kan ødelegge en god samtale. Mange kvinner og menn liker å bruke øredobber. Det som ikke er like gøy, er å ha i øredobber når man prater i telefonen. Ikke bare kan lange øredobber vikle seg inn i ørepropper, men om du er modig nok til å ta telefonen opp til øret, så begynner telefonen og øredobben å skrive morsekoder. For en plagsom lyd!

4. Lange negler VS touchskjerm. Den evige krigen.

Om man til slutt gir opp å ringe med telefonen, så kan man i det minste sette seg ned og skrive en melding. Om man da har negler som går litt ut fra fingertuppen, så blir dette raskt en umulig oppgave. Hvem skulle visst at å skrive et enkelt ord på det lille tastaturet skulle være så vanskelig. Man har jo stavekontroll, men det er en historie for seg selv.

5. Nytt deksel.

I disse dager, da alle telefoner er laget av aluminium og glass, så skal det ikke mye til for å skade dem. Om man ikke er typen til å leve på kanten, så velger man å kjøpe seg deksel. De fleste deksel er av hard plast og mange velger enkle farger eller mønster. Ikke bare blir plastdeksel fortere ødelagt, men alle med litt lengde på håret, kan si seg enig i at det ikke er særlig delikat når håret henger seg fast mellom telefonen og dekselet under en samtale! Om man mot formodning velger å kjøpe noe artigere, så ber man jo bare om problemer. Silikondeksel er et perfekt eksempel på dette. Ikke nok med at de er store og klumpete, men de er så fryktelig irriterende! Vil du putte mobilen i lomma? Vær forberedt på en hard kamp både for å putte telefonen ned, samt ta den opp. Dekselet skal jo tross alt holde seg fast i stoffet for harde livet. Når du omsider får telefonen ut igjen, så skulle det bare mangle at den er full av lommerusk.

Det er som sagt mange ting som kan irritere oss når det kommer til mobilen. Sett bort i fra denne listen, så er det gjerne en verden av tekniske problemer man må løse. Mon tro om det finnes en perfekt telefon der ute? Hva er ditt største first world problem med mobilen?