1 minutt å lese

Bli betatester av Telenor-apper

Telenor tilbyr etterhvert en rekke apper som kan gjøre hverdagen din som Telenor-kunde enklere.

Mine Kontakter sikrer og sorterer kontaktene dine, Min Sky lar deg lagre et ubegrenset antall bilder i skyen, og Mitt Telenor gir deg en enkel og oversiktlig tilgang til forbruk, tjenester og annen nyttig informasjon knyttet til abonnementet ditt.

For at disse appene skal bli så bra som mulig, trenger vi hjelp fra deg. Derfor inviterer vi regelmessig inn brukere til betatesting av appene. Som betatester får du tidlig tilgang til fremtidige versjoner av appene våre, gjerne med nye funksjoner.

På vår side kan vi lære litt av hvordan du bruker appen, og om du setter pris på de nye funksjonene. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger du måtte ha, store som små.

Akkurat nå trenger vi flere testere til Mitt Telenor.

Slik kan du melde din interesse som Telenor-tester:

Apple iPhone (iOS):

Om du har en iPhone, vil du som Telenor-tester bli lagt til i en egen «betagruppe» i test-appen Testflight.

Meld deg på via denne lenken, og du vil mandag 6. juni motta en e-post med mer informasjon. Meld deg på her for iPhone (iOS) her!

Android:

Har du Android, vil du ved å følge denne lenken bli tilsendt en lenke til en registreringsside i Google Play. Husk at du må ha en Google-bruker for å kunne melde deg på som betatester. Meld deg på her for Android her!