Foto: Eivind von Døhlen/Gamer.no

3 minutter å lese

Det er klart for storkamper i Telenorligaen-finalene!

Om du trenger en ekstra god grunn for å besøke SpillExpo på Norges Varemesse på Lillestrøm til helgen, kan kanskje dette være nettopp det:

Norges beste lag i Counter-Strike og League of Legends vil nemlig kjempe om den gjeve førsteplassen i høstsesongen av Telenorligaen – foran et live publikum!

Finalene vil spilles på Gamer.nos scene på SpillExpo, og du kan følge dramatikken og heie favorittene dine fram til seier fra tribuneplassene rundt.

Om du ikke får mulighet til å være fysisk tilstede, er det heldigvis fortsatt mulig å se det hele live. Takket være TV 2s ferske avtale med Telenorligaen, vil finalene også kunne følges live på TV 2 Sumo!

Les også: Nå skal TV 2 sende Telenorligaen!

Har du ikke abonnement på TV 2 Sumo? Sjekk i bunn av denne saken for info om hvordan du får gratis tilgang!

Her er programmet på SpillExpo:

Fredag:

Tid Aktivitet
15:00: SpillExpo 2016 åpner
16:00: Oppvarming Counter-Strike: GO semifinale #1
16:30-19:00: Counter-Strike: GO semifinale #1
21:00: Dørene lukkes

Lørdag:

Tid Aktivitet
11:00: SpillExpo lørdag åpner
11:30: Oppvarming Counter-Strike: GO-semifinale #2
12:00-14:30: Counter-Strike: GO-semifinale #2
15:30: Oppvarming Counter-Strike: GO-finale
16:00-18:30: Counter-Strike: GO-finale
19:00: Premieutdeling Counter-Strike-finale
21:00: Dørene lukkes

Søndag:

Tid Aktivitet
11:00: SpillExpo søndag åpner
11:30: Oppvarming League of Legends-finale
12:00-14:30: League of Legends-finale
15:00: Premieutdeling League of Legends-finale
15:30-16:30: Cosplay-konkurranse
18:00: Dørene lukkes

Sendetidene for kampene som overføres på TV 2 Sumo kan du se på landingssiden for Telenorligaen – vær obs på at sendingene gjerne starter med oppvarming noen minutter før selve kampstartene.

Har du ikke abonnement på TV 2 Sumo? Sjekk i bunn av denne saken for info om hvordan du får gratis tilgang!

Hva med Overwatch og Hearthstone?

På SpillExpo er det Counter-Strike: GO- og League og Legends-finalene som står i sentrum, men det er også flere andre spill i Telenorligaen.

For at sluttspillene i Overwatch og Hearthstone ikke skulle krasje med sendingene fra SpillExpo, er disse derfor flyttet til etter SpillExpo.

Både semifinalene og finale i Overwatch vil bli spilt den 20. november, og alle disse kampene vil også bli sendt på TV 2 Sumo fra klokka 16.00 og utover.

Når det gjelder Hearthstone, vil en-mot-en-sluttspillet bli avgjort lørdag 19. november klokka 12 og utover, mens Team League-sluttspillet vil avgjøre hvilken klubb som går seirende ut den 20. november fra kl. 18.00. Også alle disse kampene vil kunne sees direkte på TV 2 Sumo.

Slik får du tilgang på TV 2 Sumo

Det er gratis å se kampsendinger fra Telenorligaen TV 2 Sumo, men du må ha en Sumo-konto for å se disse. Du kan opprette en slik konto gratis her:

• Få gratis tilgang til Telenorligaen-kamper på TV 2 Sumo

For å opprette konto, må du blant annet oppgi personlig informasjon – inkludert kredittkortinfo. Vær derfor obs på at dette er et prøveabonnement på TV 2 Sumo i 30 dager, som også gir tilgang til alle TV 2s underholdningskanaler direkte, inkludert programmer og serier fra TV 2.

Etter én måned vil imidlertid abonnementet autofornyes til ordinær månedspris på 129 kroner. Ønsker du å unngå dette, må du selv endre på innstillingene for autofornying på «Min Sumo»-sidene. Kampene fra Telenorligaen vil fortsatt være gratis om du gjør dette!