5 minutter å lese

11 dyr som er bedre enn deg på sosiale medier

Er du litt kry over dagens statusoppdatering? Føles det godt med det siste skrytebilde på Insta? Legg deg rolig ned og knepp igjen, for disse pattedyrene knuser deg både på Facebook og Instagram — de er sosiale-medie-dyr.

Velkommen til internett, stedet der kattebilder og hunde-GIFer er hard valuta. Og disse dyrene har fler følgere enn det bor mennesker i Norge.

Marnie

Romantic bath w/ my bae

Et bilde publisert av Marnie The Dog (@marniethedog)

En funky utseende hindrer ikke shih tzuen @Marniethedog i å skaffe seg nesten to millioner følgere på Instagram. Privat casher Marnie inn på både signerte bøker (med poteavtrykk), kalendere, kaffekrus og accessories.

Mensweardog

Bring on the Beanie ❄️ #brr #itsfreezing #beanieweather

Et bilde publisert av Menswear Dog (@mensweardog)

Mensweardog bor i New York. Daglig sniffer han bakstykkene til de lekreste rasehundene på Manhattan, mens han sprader gatelangs i det siste innen herremote. Mensweardog er også forfatter, og boken «The New Classics» selges på fancy steder som Barnes & Noble og Amazon. Selv titulerer han seg «The most stylish dog in the world» og legger daglig ut bilder til sine vel en kvart million følgere på Instagram.

Boo

Hi everybody 😘❤#dog #boothedog #pomerian #iamboo #buddy #love #instadog #followme #friends #socute #cute #boo

Et bilde publisert av Boo the dog (@iamboo_officialfanpage)

Den lille pomeranianen Boo er kongen av dyr på internett. Med utrolige 17,5 millioner følgere på Facebook har den mer makt enn VG, NRK, Aftenposten, TV 2 og alle andre norske medier til sammen. Ekstreeeemt søt! Det hjelper kanskje også litt at matmor også jobber høyt oppe i systemet hos Facebook.

Grumpy Cat

Verdens sureste kattefjes har — hold dere fast — mer enn 8,5 millioner følgere på Facebook. Siste bildet hun la ut? Det fikk 70 000 likes. I tillegg har Grumpy Cats eiere gjort millionbutikk på det sure trynet, som faktisk ikke skyldes en emosjonell tilstand hos katten, men er resultatet av et uheldig underbitt. Karierrehøydepunktet hittil er nok julefilmen «Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever». Terningkast 3.

Tuna

When bae doesn’t want you to clip his nails but bae doesn’t have a choice in the matter. 💅✂️ #hardtimesforbae #fauxfursnuggie

Et bilde publisert av Tuna {breed:chiweenie} (@tunameltsmyheart)

Et annet dyr som har gjort karriere på tannstillingen sin er @tunameltsmyheart. Tuna er en fem år gammel Chiweenie med aggressivt overbitt og 1,7 millioner følgere på Instagram. Tuna livnærer seg på salg av T-skjorter, bøker og kaffekopper med overbitt-bilder av seg selv. Ikke noe galt i det.

Den kuleste kobraslangen i New York

I dyrehagen i Bronx Zoo bor en kobraslange som inntil nylig hadde flere følgere på Twitter enn BBC News. Les forrige setning én gang til. Nå kan du vurdere hva du ønsker å bruke livet ditt til. Hjelpe de fattige? «Gjøre en forskjell»? Eller skaffe deg en illegal kobra og herje på Twitter?

Maru Taro

@Marutaro er ikke den originale doge dog, men likevel et internettfenomen å regne med. Den japanske shibaen har 2,4 millioner følgere på Instagram og er den mest populære bikkja på Insta.

Miss Asia Kinney – bikkja til Lady Gaga

Denne franske bulldogen @missasiakinney lever et jet set-liv med huset fullt av high profile celebs, motereportasjer, modelloppdrag og det beste tørrfôret penger kan kjøpe. Med en matmor som heter Lady Gaga spår vi at livet til Miss Asia Kinney ikke kommer til å bli kjedelig med det første. Miss Asia Kinney har 221 000 følgere på Instagram.

L.A. Corgi

COME WITH ME IF YOU WANT TO POOP.

Et bilde publisert av Geordi La Corgi (@lacorgi)

Tissehjørnene i Los Angeles er utrygge når internetts hotteste corgi skal ut og lufte seg. L.A. corgi brisker seg i siste herremote for sine vel 150 000 følgere, og regnes for å være en av de aller mest chice dyrene på internett. L.A. Corgis tekst til dette bildet? «Bli med meg hvis du har lyst til å *æsje!»

Katta til Karl Lagerfeld

From the @zoolander @voguemagazine cover to my face plastered across @madamefigarofr, today is haute of the press!

Et bilde publisert av Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary)

Dette luksus-dyret lever kanskje det mest dekadente fashion-livet i verden. Choupette reiser verden rundt sittende i de lekreste Louis Vuitton-vesker mens hun blir klødd av de hanskekledde fingrene til Karl Lagerfeld.

Theo

evvie is napping with daddy at this moment but I saved this from last week for you ❤️ #theoandevvie

Et bilde publisert av Jessica Shyba (@mommasgonecity)

Dette er egentlig Instragram-kontoen til matmor Jessica Shyba, en slags mammablogger fra California som tar mye bilder av hunden Theo som sover sammen med barna i alle mulige posisjoner.

BONUS: (OBS! — Skru opp volumet!)

Denne hesten har foreløpig ingen Instagram-konto, men vi spår den en lysende karriere på sosiale medier:

Via Harpers Bazaar, Popsugar, Mashable og Buzzfeed.

Toppbilde: Miss Asia Kinney og L.A. corgi