2 minutter å lese

Mitt første SWAP-kjøp: I love it!

Nå har jeg kjøpt min første mobil med SWAP – og jeg elsker det! Det er en smartere måte å kjøpe mobil på, dersom du er avhengig av at telefonen alltid skal være on top of it’s game.

Mobilen er fjernkontrollen jeg styrer hverdagen med. Den gjør meg sosial, den underholder meg, følger meg hjem fra byen og sørger for at jeg får betalt regningene mine. Jeg går ikke engang lenger på matbutikken – selvsagt er det uaktuelt med knust skjerm og flatt batteri!

Nå kan jeg swappe til ny telefon etter ett år:

Hvilken telefon har råest kamera akkurat nå? Denne uken kjøpte jeg ny mobil i Telenorbutikken på Storo og ønsket meg den feteste. Både jeg og Visakortet skalv litt i buksa av å legge så mye cash i noe med begrenset levetid for en kresen selfiequeen som meg, med høy skjermtid og klønete fingre.

Løsningen? Jeg kjøpte mobilen med SWAP og slapp å betale noe som helst nå. Isteden betaler jeg en fast månedspris og kan swappe til ny, helt valgfri telefon etter étt år! Alt jeg gjør da er å levere inn min gamle telefon, og starter en ny SWAP-avtale med den nye mobilen jeg ønsker meg. Love it!

Super-duper-mega-forsikring inkludert:

Siden jeg allerede har Yng abonnement får jeg SWAP Plussforsikring på den nye telefonen min inkludert. For den nette sum av null kroner ekstra. Og det er et ganske stort pluss! Om jeg mister telefonen min i poolen på ferie i Europa skal Telenor hooke meg opp med tilsvarende telefon én virkedag etter skaden er godkjent. Tenk litt på hvor kult det faktisk er, og la det synke inn!

SWAP Plussforsikring dekker alle typer skader, inkl. tyveri, vannskade og mistet mobiltelefon.

Redd for å bidra til bruk-og-kast samfunnet?

Kjempekult å ha det nyeste, men hva skjer med SWAP telefonen min om jeg vil ha ny etter étt år? Mobilene som SWAP’es inn nullstilles og re-settes. Deretter får de et nytt liv et annet sted. Og når jeg tenker meg om er jo det faktisk bedre enn en skuff full av «i tilfelle noe skjer» antikviteter.

Kort oppsummert:

SWAP er en genial måte å kjøpe mobil på, og det er ikke binding på mobilabonnementet. Men har du Yng abonnement får du SWAP Plussforsikring, det er den aller beste forsikringen Telenor har.

Nå går jeg sommeren i møte med ny, sexy mobil som jeg faktisk også tør å bruke!

Happy SWAPPING, Christina fra Kirsebærhagen

Skrevet av:

Christina Fraas

Bloggeren Christina Fraas, AKA Kirsebærhagen, jobber for Telenor og De Nye som skribent og kreatør. Hun har en enorm interesse for alt som kan skapes på mobilen, og denne lidenskapen deler hun med Link.no sine lesere. Følg med på Christina her inne og på www.kirsebærhagen.no.

Les flere artikler