2 minutter å lese

Få en piñata levert hjem … med drone!

Av og til dukker det opp forretningsidéer som tar deg såpass på senga at du ikke helt vet om det er tull eller ekte.

Som da det norske digitalselskapet Bakken og Bæck via Twitter i dag lanserte sin nyeste tjeneste:

En piñata levert hjem til deg … med drone!

dronepin

Det kan virke som et utspekulert markedsføringsstunt for studioet … noe det helt sikkert også er. En slik tjeneste vil det nemlig garantert bli mye blest rundt i ukene som kommer, også internasjonalt. Bare vent.

Men, i motsetning til mange andre utspekulerte markedføringsstunts, er dette 100 prosent genuint. Du kan faktisk bestille en helt ordentlig piñata hjem til deg, og den blir faktisk levert med en drone.

Mens andre store, internasjonale selskaper lenge har snakket om å levere ting og tang med droner, har det norske studioet gått hen og lansert en slik tjeneste. Og det altså med noe så unorsk som en piñata som eneste vare.

Det hele foregår via tjenestens tilhørende app, foreløpig bare på iPhone og ifølge studiogründer Johan Bakken bare i Oslo.

appen

Inne i appen er alt temmelig rett fram. Velg først et tidspunkt (her kunne det godt vært mer fleksibilitet – vi fikk bare valget mellom en av de neste to helgedagene), hvor dronen skal levere piñataen, samt betalingen på 999 kroner via bank- eller kredittkort.

Vips: Dronen er forhåpentlig på vei til avtalt tid, og festen kan forvente et høydepunkt utenom det vanlige.

Såvidt vi skjønner er det imidlertid ikke sånn at dronen blir værende igjen på festen for å holde piñataen oppe mens du slår vilt rundt deg med bind for øynene. Til det er vel droner fortsatt for dyre.

Bonusforslag til forretningsidé: Lei en drone som tar bilde av hagefesten din ovenifra. 3 … 2 … 1 … SMIL!