1 minutt å lese

Full rulle med LGs nye mobiltastatur

Bærbare tastaturer til mobiler og nettbrett er ikke noe nytt. Det som imidlertid er nytt, er at de begynner å bli så attraktive at de faktisk er noe vi gleder oss til at blir lansert.

Tidligere i år fikk vi for eksempel oppleve Microsofts sammenbrettbare tastatur. Og nå er det LG som ruller ut sin variant, med det passende navnet «Rolly»:

tastaturrull

Som du selv kan se, har LG løst eventuelle problemer man måtte ha med å bære med seg et tastatur ved å gjøre det sammenrullbart.

Tastaturet slår seg automatisk på når du ruller det ut, og kobler seg umiddelbart opp til enheten din – samt at du med et tastetrykk lett kan hoppe over til en annen enhet.

LG uttaler at tastaturet til tross for sin bærbare form kan sammenlignes med et fullverdig tastatur når det kommer til bruk (tastene er bare én millimeter smalere enn vanlige pc-tastaturer). Påstanden støttes av Pocketnow, som i en fersk hands on-test beskriver tastaturet som «behagelig» i bruk, etter bittelitt tilvenning.

Smart nok, det. Men det som gjør rulletastaturet ekstra tiltrekkende som totalpakke, er det vesle mobil- og nettbrettstativet som lett kan vippes av «ryggen» når du har rullet det ut.

gigig
Skjermdump: Pocketnow

At tastaturet kan brukes i hele tre måneder på bare ett AA-batteri, gjør heller ikke noe …

Nå gjenstår det bare å se når (eller om) tastaturet kommer med norsk språkdrakt etter USA-lanseringen i september.