1 minutt å lese

«Hot or not»? Med Tinder for smartklokker bestemmer hjertet!

Leter du etter kjærligheten? Hvis du ønsker å «følge hjertet» i jakten på den rette, vil du nå få muligheten – bokstavelig talt.

Utviklergruppen T-3 vil nemlig slå sammen sjekke-appen Tinder med pulsmåleren i en Apple Watch. Det vil til sammen gi en ganske unik innfallsvinkel til nett-dating (via Fast Co.).

– Med tradisjonell Tinder, bruker du hodet for å finne en match. Med denne versjonen, velger du med hjertet, sier de i videoen som presenterer prosjektet.

Resultatet er «Hands-Free Tinder», og som navnet antyder, skal du ikke her «swipe» verken til høyre eller venstre. I stedet måler klokken pulsen din. Går den opp … vel, da ser du tydeligvis noe du liker? Klokken registrerer det, og du får håpe det gjengjeldes.

brittany

Men det er neppe idiotsikkert, dette. Hva om du ser noe du skvetter av, eller får noia over å se noen du kjenner? Om ikke annet, vil appen gjøre det enklere (eventuelt mer traumatisk) for dem som tenderer til å overanalysere alt og alle.

Apple-klokken er den som blir brukt i demonstrasjonen, men appen kommer også til Android-enheter. Om du ser dette som en anledning til å kaste deg på smartklokke-trenden, har du faktisk en god del varianter å velge mellom. Vi tok nylig en gjennomgang av de tøffeste produktene som er på vei.

Demonstrasjonen av Hands-Free Tinder kan du se her:

Toppbildet: T-3.