2 minutter å lese

Hvilken selfie er du?

Siden Sony Ericsson lanserte en telefon med kamera foran har folk blitt aldeles gærne etter å ta bilder av seg selv. Selfie-trenden har blitt så stor at den fikk både en sang og en tv-serie oppkalt etter seg i 2014.

Ikke er det helt trygt å ta disse bildene heller. Faktisk dør flere mennesker i selfie-relaterte ulykker enn i haiangrep i disse dager. Mastercard jobber faktisk med å gjøre det mulig å bruke selfier som betalingsmetode.

Det har oppstått en lang rekke underkategorier av disse selvbildene, og folk kommer stadig på nye trender og måter å ta selfier på. Hvilken kategori havner du og dine selfier i?

Alltid på badet

#blendedIn again

A post shared by Jac Monika Jagaciak Jankic (@jacmonika) on

Det tyter stadig ut selfier tatt på et baderom. Her er lyset som regel fint, og man har god tilgang på hjelpemidler som kan fikse litt på utseendet før man knipser et bilde.

Selfie-parodien

Når du synes selfier er så teit at du må ta en selfie for å bevise det.

I senga

Sa noen #wokeuplikethis? Senga er et populært sted å fikle med telefonen. Sjekking av sosiale medier er gjerne både det første og siste vi gjør i løpet av en dag. Da er det jo nærliggende å ta en kjapp selfie også.

Med venner eller barn

En selfie legger ingen begrensninger på hvor mange personer som kan være i bildet. Dra med deg noen du er glad i, eller noen søte

Alltid fra samme vinkel

7CCzBFg

Funnet et ansiktsuttrykk du er komfortabel med når du ser bilder av deg selv? Bra for deg! Men du MÅ jo ikke bruke det HVER ENESTE GANG.

Med et dyr i ermet

Hvis du ikke her fått det med ennå: Internett elsker dyr, og særlig katter. Dess mindre og søtere dyrene er, jo bedre.

Bare i fylla

Fest er moro. Punktum. Alle er fint kledd og smil og latter sitter løst. Det er fort gjort å la seg rive med og ville dokumentere moroa, men tenk deg om to ganger før du eventuelt laster opp en selfie. Er bildet like kult og uskyldig dagen etter?

Føler du deg truffet? Når tar du mest selfier? Hvilken selfie er du?

LES OGSÅ: En god selfie er mer enn bare ansiktet ditt