2 minutter å lese

Kjenner du fremtidens kunnskapsminister?

 

Du lurer kanskje på hvorfor Telenor er på jakt etter fremtidens kunnskapsminister? Telenor ønsker å være en pådriver for den digitale transformasjonen vi er inne i, både i Norge og i de andre landene hvor Telenor har virksomhet. Dette gjør vi hver dag gjennom å utvikle våre produkter og tjenester, men også gjennom dialog og kommunikasjon med andre. Vi tror på at digital kommunikasjon spiller en nøkkelrolle i å fremme forståelse, velstandsvekst, og til syvende og sist også fred.

Et av våre prosjekter for å fremme dialog og bidra til den digitale transformasjonen er Telenor Youth Forum. Det er et årlig arrangement i Oslo, i forbindelse med fredsprisseremonien i desember, hvor vi samler 26 talentfulle, unge mennesker fra 13 land hvor Telenor har virksomhet.

Tema for årets Youth Forum er «Kunnskap for alle». Kunnskap er en forutsetning for kommunikasjon og forståelse, og for å ha fullt utbytte av at hele verden nå knyttes sammen digitalt. Og her kommer jeg til hvorfor vi leter etter fremtidens kunnskapsminister. Vi i Telenor Norge får velge ut to norske deltagere mellom 18 og 28 til Youth Forum, og er på jakt etter to deltagere med et brennende engasjement for årets tema. De som velges ut får være med på Telenor Youth Forum i desember, hvor de vil treffe andre unge mennesker fra Europa og Asia som deler deres engasjement for kunnskap.

Telenor har som mål at dette skal være en opplevelse for livet for deltagerne, og i tillegg til nye bekjentskaper fra andre verdenshjørner vil deltagerne få treffe profilerte ledere og talere med inngående kunnskap til årets tema. Telenor Youth Forum arrangeres i samarbeid med Nobels Fredssenter, og deltagerne vil få delta både på fredsprisseremonien og på Nobelkonserten. Så kjenner du noen som bør delta synes jeg du bør sende oss et tips på TYF@telenor.com eller rett og slett be dem om å sjekke ut vår nettside og søke!

Kanskje treffer vi fremtidens kunnskapsminister her på Fornebu i desember?

Og du? Hvis du brenner for temaet og har lyst til å søke selv kan du det også. Bare gå til http://www.telenor.com/youthforum og les mer eller send din søknad.