SAMSUNG CAMERA PICTURES

2 minutter å lese

Kjenner du disse Snap-triksene?

Ikke alle features og snarveier er like enkle å finne frem til, selv om man bruker over gjennomsnittet mye tid på å snappe hver dag (jeg er skyldig). Her er noen hacks jeg har oppdaget i det siste du definitivt bør vite om!

♥ Det går an å sneakpeeke på en melding uten at den som har sendt deg den, ser at du har åpnet det. Ta tak i den uleste meldingen med fingeren din, skyv den rolig til siden. Da kan du se hva som står der. Også skyver du den bare rolig tilbake.

♥ Har du noen gang vært på fest, eller på festival – og lurer på hva låta heter? Da har du kanskje brukt en app som heter Shazam. Nå trenger du ikke den lenger, for du kan scanne låta rett i Snapchat. Så forteller deg den hva sangen heter og hvilken artist det er. Det eneste du trenger å gjøre er å holde fingeren på bildet, til den begynner å søke.

PS: YNG-TIPS! Snapper du mer enn du prater? Med Data Switch kan du, bytte tale mot mer data – hvis du vil.

♥ Har du fått med deg den nye kartfunksjonen på snap? Den viser vennene dine hvor du er, HELE TIDEN. Du kan omtrent se hvor i huset mitt jeg befinner meg. Du finner kartet ved å «zoome ut» med fingertuppene. Heldigvis kan man sette på «ghostmode» for å være i fred, men om du er en kontroll freak kan du lure deg inn på kjæresten sin snapchat, sette på kartet og å se at han er på puben når han sier at han er på vei hjem. NB: har du åpen profil må du huske på at alle som følger deg – kan se hvor du er. Ta forhåndsregler og vær trygg.

♥ Vil du se alle vennene dine sine stories uten å trykke neste? Det finnes en lilla play-knapp hvor du kan markere flere, men visste du at den knapper med tre små dots til høyre for «ta bilde» knappen, lar deg velge alle? Så trykker du bare play og får se alle stories på rekke og rad fra dine venner.

Skrevet av:

Christina Fraas

Bloggeren Christina Fraas, AKA Kirsebærhagen, jobber for Telenor og De Nye som skribent og kreatør. Hun har en enorm interesse for alt som kan skapes på mobilen, og denne lidenskapen deler hun med Link.no sine lesere. Følg med på Christina her inne og på www.kirsebærhagen.no.

Les flere artikler