Beautiful cat isolated on white

1 minutt å lese

Nå kan du ringe katten — og snakke med den

Endelig har noen funnet en måte å kapitalisere på mennesker som ønsker kontakt med katten sin — også når katten ikke er hjemme.

Det franske tech-selskapet Weenect har tidligere beskjeftiget seg mest med å lage halvskumle produkter for GPS-tracking av småbarn.

Nå har de også sett muligheten for å ekspandere, til kattemarkedet. I det franske firmaets dramatiske reklamefilm våkner en ung kvinne brått fra søvnen. Hun ser til sin forskrekkelse at katten ikke ligger på sin vante plass ved siden av henne. Hun styrter ned trappen mens hun presser mobilen mot øret. Så hører hun lyden:

– Mjaaaau …

Cat collar with escape alert

Kattetelefonen fra Weenect beytter seg av ordinær GPS-teknologi og en slags forenklet mobiltelefon. Alt leveres i en hendig liten sak som er beregnet til å feste rundt kattens hals. Kattetelefonen inneholder også en mikrofon og en høyttaler.

Med moderne teknologi kan altså bekymrede katteeiere både snakke til — og lytte til kattens gjøren og laden.

cats animated GIF

Med den tilhørende appen kan du, ved siden av å lokalisere katten når den er borte på eventyr, også tracke kattens bevegelser når den er ute på egenhånd. Du kan også få alarm på telefonen hvis når katten rømmer.

For å få herligheten i gang er det bare å stappe inn et SIM-kort og løpe avgårde.

Weenects reklamefilm kan du se i videoen nedenfor