3 minutter å lese

Ønsker du deg ny mobil til jul? Dette er argumentene du trenger!

Her er fem gode argumenter for at du burde få ny mobil til jul med SWAP – som du kan bruke før dine nærmeste drar på julehandel:

1. Det er ikke så stress om skjermen knuser

Du skulle tro at knust mobil er trendy. Men du trenger ikke gå rundt med knust skjerm hvis mobilen er kjøpt med SWAP. Skjermforsikring er nemlig inkludert! Er uhellet ute, betaler du bare en egenandel (500 kroner ved første skade) – og får tilbake en skjerm som er god som ny.

2. Skjer det noe med mobilen de første månedene, får du en ny

Når du kjøper mobil med SWAP følger det med tre måneder med SWAP Plussforsikring. Det er den beste forsikringen Telenor tilbyr. Blir mobilen din blir skadet, mistet eller stjålet får du den erstattet med en tilsvarende mobil bare én virkedag etterpå – om du så er på skiferie i Sveits! Det gjelder nemlig i hele Europa.

Kjøpes mobilen i desember, har du altså denne forsikringen omtrent fram til påske. Vil dere fortsette med SWAP Pluss etter dette, koster det ikke mer enn 59 kroner i måneden. Men har du et Yng-abonnement, er Plussforsikring inkludert uansett.

3. Det blir nøyaktig 0 kroner å betale i butikken

Det er ingen som hevder at toppmobilene er billige, det er en grunn til at det er høyt verdsatte gaver. Men den som kjøper mobil med SWAP, trenger likevel ikke bla opp hele kjøpesummen i kassen. Faktisk ikke en brøkdel av den, en gang.

I stedet betales mobilen med et fast, lavt månedsbeløp gjennom 24 måneder. Vil du bytte mobil før den tid, kan dere få slettet inntil 12 måneders utestående beløp ved å bytte inn mobilen mot en ny modell, med en ny SWAP-avtale. Den gamle mobilen blir da nullstilt og får et nytt liv i utlandet – til glede for noen andre.

4. Dere kan enkelt få mer mobildata for pengene

Har du, familien og/eller vennegjengen minst tre Telenor-produkter til sammen? Ved å aktivere Familiebonus vil hvert av dem gi 0,5 GB ekstra mobildata hver måned, som samles i en felles pott. Det blir fort noen GB av det, og bonusdataen kan dere fordele som dere vil. Og det koster ingenting ekstra.

En mobil med SWAP og et Telenor-abonnement teller som to produkter, og gir altså 1 GB i Familiebonus. Da kan du enten ha litt ekstra data i bakhånd, eller spare penger ved å gå ned en størrelse på abonnementet.

5. Det er lett å kjøpe SWAP som gave

Hvis den som kjøper gaven står som eier av abonnementet ditt, kan SWAP-avtalen registreres rett på abonnementet og nummer ditt. Både abonnementet og SWAP-avtalen betales (og eies) av kunden som kjøper SWAP som julegave.

Du kan ha hvilket abonnement du vil sammen med SWAP-mobilen (den er ikke låst), men det forutsettes et Frihet, Yng eller U18-abonnement idet SWAP-avtalen tegnes.

Hvis den som kjøper ikke eier mottagerens abonnement, må han eller hun selv ha et Frihet, U18 eller Yng-abonnement, og registrere SWAP-avtalen på seg selv. Da vil ikke mottaker av gaven motta fakturaer på mobilen. Avtalen kan overdras senere om dere ønsker det.