1 minutt å lese

Siste sjans til å melde seg på Telenorligaen!

Nå braker det snart løs for høstsesongen i Telenorligaen.

Om det er en setning som får det til å krible i musefingeren, og du ennå ikke har meldt deg på, begynner det å haste: I natt stenger nemlig påmeldingen for lag og spillere til de fire forskjellige spillene i Telenorligaen.

All påmelding skjer her:

For å sikre deg eller laget ditt plass i den kommende sesongen, er det viktig å melde seg på  – dette gjelder også alle som deltok i vårsesongen.

Nytt i denne omgang er at «Overwatch» kommer inn i Telenorligaen i stedet for «StarCraft II». Dette innebærer at alle potensielle «Overwatch»-spillere måtte gjennom en kvalifiseringsturnering for å få plassert lag inn i divisjoner – denne fristen gikk ut 13. august. Om du har vært med i kvalifiseringsturneringen, er det imidlertid viktig å melde seg på til ligaspillet, for å sikre lagplassen i turneringen.

– Vi ser frem til en ny, morsom og spennende sesong, enten det handler om vennelaget i 6. divisjon, de som kjemper om opprykk til 1. divisjon eller topplagene og spillerne som konkurrerer om pengepremiene i øverste divisjonen, sier Telenorliga-leder Tor-Steinar Nastad Tangedal i en pressemelding.

Som «Hearthstone»-spiller vil det kanskje glede deg å høre at Telenorligaen nå fjerner divisjonsspillet, noe som gjør det mulig for alle spillerne å nå helt til topps uten først å måtte spille seg opp gjennom mange divisjoner.

De første kampene i høstsesongen av Telenorligaen spilles den 29. august. Full oversikt over alt som angår turneringen kan du finne på turneringssidene hos vår samarbeidspartner Gamer.no.

LES OGSÅ: – Jeg tror det blir mer og mer jenter i e-sport framover