Telenornorge på Snapchat

hovedbilde

snap-ikon

Telenornorge på Snapchat

Vi vil ta deg med bak kulissene hos oss, vise deg hva vi driver med og ha en haug med morsomme konkurranser

Hva er Snapchat?

Snapchat er en mobilapplikasjon for deling av foto og video utviklet av en gruppe studenter ved Stanford University, og ble offisielt utgitt i App Store i september 2011. Ved hjelp av denne tjenesten kan brukerne ta bilder, spille inn video, dele historier og legge til spesialeffekter (tekst og tegning). Vi legger ut alle våre snaps i MyStory, der alt innhold er synlig for alle våre følgere og blir automatisk slettet etter 24 timer.

femskjermbilder

Hvorfor følge oss?

Telenor er stort og har kontorer i over 13 land, og selv om det kanskje kan virke som at vi kun driver med “kjedelig” telefoni og bredbånd skjer det faktisk utrolig mye spennende bak dørene hos oss. Det er dette vi har lyst til å dele med deg gjennom Snapchat. Vi er også en stolt sponsor av mange idretter, og vi dekker diverse begivenheter gjennom vår konto i tillegg til at vi selvfølgelig har masse spennende konkurranser med premier som de nyeste mobilnyheten på markedet til signerte fotballdrakter, selfiestenger og nettbrett.

Hvordan legge oss til?

Selv om det er veldig mange nordmenn som bruker Snapchat er det kanskje ikke alle som vet hvordan man skal legge oss til. Dersom du ikke har en bruker må du laste ned Snapchat-appen og lage en bruker. Deretter kan du følge disse stegene:

1. Gå inn i appen og dra hele vinduet ned
2. Trykk på “Legg til venner”
3. Trykk på “Legg til med brukernavn”
4. Skriv inn TelenorNorge, og klikk på “+”