Betal kinobilletten med mobilen

1 minutt å lese

Betal kinobilletten med mobilnummeret ditt!

Syns du det er tungvint å legge inn kontoinformasjonen din hver gang du skal handle på nett? Med Strex trenger du ikke lenger dele dette med utsalgsstedet. Du trenger ingen  bank, ingen kort – bare mobilen. Strex er Norges eneste betalingsløsning som er 100 prosent mobil, og er tilgjengelig for alle som eier en mobiltelefon – uansett type telefon og mobilabonnement.

Registrer deg hos Strex – vinn kinobilletter

På Min Side på Strex.no kan du holde oversikt over alle utførte mobilbetalinger. Registreringen er enkel og rask, og er en ekstra sikkerhet for deg som betaler. Registrer deg her, og bli med i trekningen av  kinobilletter: www.strex.no

Trenger ikke dele kontoinformasjon

– Hovedforskjellen på Strex og de andre løsningene på markedet er at forbrukerne ikke trenger å forholde seg til banken.

Hvordan fungerer Strex?

Med Strex kan du betale uten kredittkort, bankkonto eller egen betalingsapp – det eneste du trenger er mobilnummeret. Kjøpet belastes automatisk mobilregningen din. Strex fungerer uavhengig av type mobiltelefon, abonnement eller operativsystem, og er en av de enkleste mobilbetalingsløsningene i Norge.

Hvor kan jeg betale med Strex?

I dag kan du betale med Strex på mer enn 700 utsalgssteder: Nettsider, apper og automater – for eksempel Ruter, EasyPark, TV2 Sumo, Røde Kors og en rekke andre kollektivselskaper og medieaktører i Norge. Strex jobber kontinuerlig med å bli tilgjengelig der du er, slik at vi kan bidra til en enklere hverdag.
Sikker betaling
Med nesten tre millioner brukere er Strex en betydelig betalingsaktør i Norge. Strex eies av Telenor, Telia og ice.net, har e-pengekonsesjon fra Finansdepartementet og er underlagt Finanstilsynet. Strex’ betalingstjeneste blir blant annet regulert av ekomloven og finansavtaleloven.

God film!

Relaterte saker