2 minutter å lese

Telenorligaen blir enda større i høst – slik blir du med på moroa!

Første sesong av Telenorligaen i vår viste seg raskt å bli en suksess, med over 2000 spillere fra hele landet som deltok i nærmere 300 kamper hver uke mellom februar og mai, totalt 2100 kamper.

Det var imidlertid bare startskuddet for Norges største e-sportsatsing. Når høstsesongen sparkes i gang i slutten av august, forventer vi en stor økning i antall påmeldte.

Allerede nå kan du melde deg på i kampen om de gjeve premiene (se faktaboks i bunn av artikkelen) i de fire spillene som foreløpig spilles i ligaen.

Her melder du deg på:

 

Allerede har over 200 norske lag meldt seg på til «Counter-Strike: Global Offensive» – og flere skal det bli.

– Vi forventet en vekst i antall påmeldte for Counter-Strike: Global Offensive, da dette er spill som er skikkelig i vinden om dagen. Jeg håper og tror vi kan få nærmere 250 påmeldte lag til høstsesongen, sier e-sportansvarlig Stein Wilmann hos Gamer.no til spillnettstedet.

Det at Telenorligaen vokser i størrelse, medfører også noen endringer i selve ligastrukturen – noe som spesielt spillerne av «Hearthstone» og «Counter-Strike: Global Offensive» vil merke.

– Vi undervurderte antall påmeldinger denne våren, og den originale ligastrukturen var ikke satt opp til å håndtere så mange lag og spillere. Nå går vi over til en mer naturlig forgreining nedover i systemet, forteller Wilmann til Gamer,no – som samarbeider med Telenor om ligaen.

Les også: – Telenorligaen skal bygge opp et norsk e-sportmiljø fra grunnen av

For å kvalifisere deg til 3. divisjon i «Counter-Strike», «League of Legends» og «Hearthstone», må du delta i en kvalifiseringsturnering.

Meld deg på kvalifiseringene her:

 

[toggles]
[toggle title=»DETTE ER TELENORLIGAEN«]Norsk seriespill i Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 290 000 kroner i premier i 2015 sponset av Logitech G og Expert.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Etter syv serierunder avsluttes det hele med et sluttspill mellom de fire beste. Finalene finner sted på SpillExpo i november.

Her kan du få svar på ofte stilte spørsmål om ligaen.

Kilde: Gamer.no[/toggle]
[toggle title=»PREMIENE I HØSTSESONGEN«]Deltakerne i 1. divisjon kjemper om 245 000 kroner i verdier fordelt over de fire spillene:

Counter-Strike: GO / League of Legends:

1. plass: Sponsorkontrakt med Logitech G og Expert til en verdi av 80 000 kroner
2. plass: 10 000 kroner
3. plass: 5000 kroner

StarCraft II / Hearthstone:

1. plass: Sponsorkontrakt med Logitech G og Expert til en verdi av 20 000 kroner
2. plass: 5000 kroner
3. plass: 2500 kroner[/toggle]
[toggle title=»NYTTIGE LENKER«]Regler for deltakelse i Telenorligaen

Terminliste for høstsesongen

Alt du bør vite om ligaene på Gamer.no

Slik oppretter du en klubb og et lag

Bruk Spillermarkedet for å søke etter lag/spillere[/toggle]

[/toggles]