2 minutter å lese

Lei av å lete etter noe å se på? Bli tester av Min video-appen fra Telenor!

Samtidig som utvalget av tv-serier, filmer, dokumentarer og annet videogull bare blir bedre og bedre for hver dag som går, blir det også vanskelig å finne fram til det du faktisk vil se.

Som en følge av at vi strømmer mer og mer video både på mobil og hjemme, ønsker Telenor å gjøre tv-hverdagen enklere og mer oversiktlig.

Min video viser vei

Vi har derfor laget en helt ny videotjeneste, Min video, som skal gi deg direkte tilgang til det beste innholdet på nett – uansett hvor det måtte ligge.

I Min Video skal du kunne finne alt du er ute etter, i samme app. Enten det er filmer, tv-serier, sportssendinger eller live-tv, vil appen guide deg til rett sted. Og vet du ikke hva du søker, vil appen kunne gi deg personlige anbefalinger basert på dine interesser. Du kan også få varslinger om noe starter, om det er sendinger som går live.

Blant tjenestene og tv-kanalene du kan finne på Min video, er NRK, VGTV, Youtube, HBO, TV2 Sumo, Viaplay, CMore og Netflix – og flere vil komme til etterhvert som appen nærmer seg lansering.

Her kan du se noen skjermbilder fra en tidlig versjon av Min video – og nå vil vi utvikle appen videre i samarbeide med deg.
Her kan du se noen skjermbilder fra en tidlig versjon av Min video – og nå vil vi utvikle appen videre i samarbeide med deg.

Bli testpilot!

Min video utvikles i samarbeid med filmtjenesten Filmgrail, og Telenor ønsker nå å invitere 500 brukere til å bli testpiloter.

I første omgang er vi ute etter deg som er privatkunde hos Telenor, og som bruker en iPhone 6 eller nyere.

For å melde din interesse, fyller du simpelthen ut påmeldingsskjemaet. Dersom du blir plukket ut som Min video-pilotbruker, vil du i løpet av kort tid få en SMS fra oss med mer informasjon.

Underveis i pilotperioden vil du få mulighet til å være med og påvirke hvordan vi utvikler Min video, og vi vil innimellom stille deg noen spørsmål om hvordan du oppfatter tjenesten.

Deltar du aktivt i piloten, vil du etter endt testperiode få tildelt en datapakke på 60GB, som du kan disponere fritt i tre måneder.