1 minutt å lese

Valentines-tips til gutta: Slik imponerer du jenta på nett!

Basert på undersøkelsen Telenor Research gjennomførte med Oslo-folk mellom 18 og 27 år i januar, dannet de seg noen inntrykk av hva jenter forventer av gutter på sosiale medier.

Det er potensiell verdifull info for gutta nå som Valentines Day nærmer seg … så her er noen punkter du trygt kan ta hensyn til om du skal nå ut til en jente du har et godt øye til, enten dere er i et forhold eller du ønsker at dere skal være det:

♥ Unngå mangetydige meldinger. Jenter analyserer meldinger i senk. De legger merke til tegnsetting, til fravær av tegnsetting, til ordvalg. Alt som tolkes kan, tolkes av en jente i en tidlig flørtefase – gjerne sammen med venninner.

♥ Svar tidsnok. Glemmer du å svare på en melding, kan dama oppfatte det som at hun blir ignorert. Hun kan bli såret, sur, fornærmet eller miste interessen for deg. Alt kan være kjipt.

♥ Last opp wefies av dere til Facebook og Instagram – det betyr ekstra mye når dere gutta gjør det, for dere gjør det så sjelden

♥ Send søte «god morgen»- og «god natt»-meldinger om dere ikke bor sammen – og dama vil elske deg ennå mer.

♥ Skal du bruke mobilen når dere er på date, bør det være for at du vil ta bilde av dere eller vise henne noe. Ikke for å drive med noe som ikke angår henne

♥ Ikke send hverandre bilder over nettet som dere ikke kan stå for siden. Bilder kan komme på avveie.

♥ Bruk smileys, men ikke overdriv bruken av blunkefjes. Det virker som den smileyen irriterer, av en eller annen grunn.