2 minutter å lese

Stream ubegrenset med musikk på InterRail-turen med Telenor Yng

Telenor Yng er et nytt abonnement for deg mellom 18 og 28.

Hva er så spesielt med det? Vel, blant annet kan du streame så mye musikk du vil, uten å bruke den inkluderte dataen din.

Så lenge du bruker Spotify, Tidal, Apple Music eller Google Music kan du høre så mye og så lenge du orker, uten at de dyrebare gigabytene forsvinner av den grunn.

Du strømmer sømløst over 4G. Så det er null stress å forlate WiFi-nettet ditt. Men hva om du forlater landet?

Det er faktisk samme greia.

_MG_6816

Music Freedom gjelder nemlig i hele EU og EØS. Hør tysk house i gatene i Berlin, klassisk gitar på stranda i Barcelona, eller progressiv metal over svenskegrensa. Det spiller ingen rolle.

Du trenger ikke lagre spillelistene offline, men kan streame hva enn du vil – og da sparer du plass på mobilen, også.

Les også: 9 grunner til at du vil elske Telenor Yng

Telenor Yng får du med 2, 4, 6, 8 eller 12 GB i måneden. Det er ikke bare musikken, men også all den inkluderte dataen – pluss fri tale, SMS og MMS – som kan bli med deg over landegrensene.

Hele abonnementet fungerer kort sagt som hjemme, på tvers av EU/EØS.

«Roaming» betyr forresten bare at du gjester et annet nettverk enn Telenors eget. Har du utviklet et instinkt for å skru av dataroaming i utlandet, av frykt for en latterlig regning når du kommer hjem, kan du altså nå trygt se bort ifra varselet som dukker opp – hvis du har Telenor Yng og reiser i EU/EØS-området.

Trenger du mer data på turen, kan du enkelt styre det i Mitt Telenor-appen. Én ekstra gigabyte kan du uansett få, hver eneste måned og uten ekstra kostnad, ved å bytte bort fri tale. Benytter du deg av Data Switch får du likevel 60 samtaler inkludert, og de koster bare en krone hver etter det.

Det du ikke bruker opp av data, har du til gode til neste måned. Data Rollover er nemlig også inkludert.

Trenger du flere argumenter for å sjekke ut Telenor Yng, har vi samlet ni av dem her. I bunn ligger selvsagt den gode Telenor-dekningen med fri fart, mulighet til å kjøpe ny mobil med SWAP (og inkludert plussforsikring!), ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky, med mer.

Yng er bare for deg mellom 18 og 28. Les mer om Telenor Yng-abonnementene og priser på Telenor.no.

telenor_yng